Experimenteaza, invata si apoi...curgi,fii!



Nu exista oameni buni si oameni rai. Exista oameni care si-au gasit esenta Divina si oameni care inca o cauta. Exista oameni care sunt in pace si oameni cu mai multe sau mai putine frustrari.

Experimenteaza si bune si rele si invata! Greseste! Nu e nimic rau in a gresi… din greseli invatam. Fara obstacole nu am avea cum sa ne ridicam, nu am avea nici-un motiv sa ne indreptam, sa evoluam, sa invatam, sa redevenim. Fara alb, nu exista negru, fara Soare nu exista Luna, fara Lumina nu exista intuneric. Cum am putea sa vedem spectrul minunat al luminii, daca nu am cunoaste intunericul? Intunericul=lipsa luminii. Totul este Lumina filtrata. Nu am avea termen de comparatie daca nu ar exista dualitatea. Dualitatea e privita prin corpul emotional. Toate acestea sunt la un anumit nivel, pana descoperi Unicitatea, Lumina, Intregul, Totul, Oceanul a tot si nimic. Unicitatea e simtita prin Suflet si Spirit. Atat dualitatea, cat si Unicitatea sunt stari…stari de constiinta, ele pot fi traite, simtite adanc in centrul fiintei… insa sunt si in afara noastra, ca emanatie a vibratiei si perceptiei noastre. Tot ceea ce e inauntrul nostru emite in afara noastra si creeaza.  Atunci cand esti in Unicitate, de fapt "tu" ( ego) nu mai esti, nu mai traiesti, "Tu"( Spirit)  Esti, dar nu esti. <3<3
Inteleptul se foloseste de tot (bun/rau) pentru a invata. In realitate, nu exista bine sau rau, exista doar experiente asupra carora le proiectam atribute in functie de propria perceptie. Doar ego-ul atribuie atribute, pune etichete, stampileaza. Mentalul judeca, analizeaza si percepe, interpreteaza. Corpul emotional simte si cu ajutorul mentalului care interpreteaza senzatiile traieste dualitatea sentimentelor si emotiilor. Sufletul doar Este! El nu este implicat, ci detasat, neavand nicio problema si nicio fericire! El este desavarsit, nu poate interpreta starile ca sa poata spune ca este intr-un fel sau altul. Sufletul traieste starea de constiinta a Spiritului! Sufletul este asemenea unui receptor, iar Spiritul emitator.