Acidoza si Noua Biologie alcalina


Acidoza si Noua Biologie alcalina

     Scrisoare din partea Dr. Robert O. Young

Dragi prieteni si draga familie,

Va multumesc pentru grija si întrebarile dumneavoastra legate de toate tipurile de cancer existente si diagnosticate medical.
În primul rând, trebuie sa întelegem , cancerul NU este o boala, ci un simptom – sau mai bine zis, efectul acizilor metabolici care s-au acumulat în sânge si apoi au fost depozitati în tesut afectând în mod semnificativ celulele albe (serviciul nostru intern de colectare a toxinelor si substantelor daunatoare) nepermitându-le sa elimine acesti acizi. Eu doar sugerez faptul ca, de fapt cancerul nu este o celula ci un lichid acid care deterioreaza celulele ce alcatuiesc tesuturile si organele, atunci când acesta nu este eliminat corespunzator prin urina, transpiratie, respiratie si fecale. Atunci când avem de a face cu orice simptom sau efect trebuie sa analizam cauza. Întelegerea cauzei este la fel de simpla ca si tratamentul.

„Noua biologie” explica cauza si efectul tuturor bolilor si îmbolnavirilor, precum si cum sa îmbunatatiti calitatea si cantitatea vietii fara medicamente, radiatii si/sau chirurgie. De exemplu, sensibilizarea si slabirea tesutului muscular în sine nu este o boala. Slabiciunea, pierderea puterii nu este o boala; dar împiedicând eliminarea substantelor toxice din tesut, sângele devine încarcat cu acizi, si acest fenomen îl numesc acidoza sau acidoza latenta a tesutului – otrava în sânge si apoi în tesut. Aceasta este boala, si când toxinele se acumuleaza peste nivelul tolerat are loc o criza; ceea ce înseamna ca toxinele sau otrava sunt eliminate prin piele, un al treilea rinichi. Aceasta o putem numi boala dar nu este de fapt. Singura boala este acidoza latenta sistematica, care se localizeaza în zonele slabe ale corpului nostru. Si ceea ce numim boala, sunt de fapt simptome sau efecte produse de eliminarea fortata a acizilor prin mucoase. Atunci când aceasta eliminare se efectueaza prin mucoasa nazala, se numeste raceala sau guturai. Si când aceste crize se repeta consecutiv mai multi ani mucoasa se întareste si ulcereaza si oasele se maresc închizând pasajele. În aceasta etapa apare febra si astmul. Atunci când gâtul si amigdalele sau oricare dintre caile respiratorii devin locul unei crize de aciditate, se manifesta boli precum bronsita, laringita, astm, pneumonie, etc.
Când acizii se acumuleaza în cutia craniana suferim de dementa, pierdere a memoriei, Parkinson, Alzheimer, gândire încetosata si chiar depresie.
Atunci când acizii apar în sistemul digestiv suferim de sindromul colonului iritabil, dispepsie, etc. Când acizii se depoziteaza la nivelul pelvisului sub forma unor microcalcificari, pot provoca aparitia de tumori benigne sau maligne. Toate sunt simptome ale expulziei acizilor din sânge si apoi din tesut la diferite momente, si au în principal acelasi caracter si implicare – si anume – acidoza sistematica– o criza de toxicologie.
Descrierea poate fi extinsa la fiecare organ din corp – plamânii, ficatul, pancreasul, etc., inclusiv cel mai mare organ, pielea. Orice organ, ce este supraaglomerat de stres provenit din munca, îngrijorare, ranire sau din orice cauza, poate deveni o locatie pentru acidoza sistematica latenta tisulara. Simptomele resimtite difera de la un organ la altul si asta da convingerea ca fiecare complex de simptome reprezinta o boala distincta, separata. Dar datorita dezvaluirilor facute cu privire la nomenclatura (numirea bolii) de catre filozofia din „Noua biologie” fiecare complex de simptome corespunde numai unei singure cauze, si anume -acidoza sistematica latenta tisulara. Pentru a gasi cauza tuturor simptomelor, inclusiv a cancerului, începeti de la raceala si guturai si urmariti patologia, cum trece de la iritatie , guturai, inflamatie, lupus, ulceratie si apoi cancer. De asemenea, încercati sa gasiti cauza omului, ignorând conceptia sa, viata embrionara, copilaria, barbatia, etc.
Natura a intervenit prin intermediul obiceiurilor cotidiene, pâna când acidoza s-a instalat. Apoi, o vaccinare (dupa cum este evidentiat în Sindromului Razboiului din Golf) sau o infectie (provenita din afara nu din interior) de la orice sursa, actioneaza mai devreme sau mai târziu afectând cel mai vulnerabil organ (intestinele) realizând o schimbare la nivel organic. Însa, organul, nu are nici o legatura cu cauza, si tratamentul direct asupra organului nu ajuta la rezolvarea problemei. Astfel de rezolvari fara sens sunt transfuziile de sânge pentru anemie, tratamentul asupra glandei, chirurgie pentru eliminarea pietrelor la rinichi, a ulcerelor, a tumorilor si cea mai noua aberatie vaccinarea pentru protejarea contra unor virusuri fantoma cum ar fi gripa aviara.
Nu este nici un dubiu ca una dintre cele mai des utilizate tehnici în ziua de azi este tratarea bolii cu boala, si imunizarea cu compusi ai bolii. Stiinta medicala numeste asta gândire patologica, vaccinare sau chiar terapie chimica.
Daca motivul nu este cunoscut, cum se poate preveni boala sau cum se poate aceasta trata – de exemplu,
introducerea unei cantitati reduse de vaccin anti variola în corpul unei persoane perfect sanatoase ce rol poate avea? Desigur, numai gândirea patologica poate ajunge la astfel de rezultate. Vaccinurile si remediile autogene (acizi metabolici) sunt realizati din compusi ai bolii si ideea ca boala poate fi facuta astfel încât sa se vindece pe sine însasi este un rezultat al gândirii patologice! Daca prevenirea si tratamentul înseamna producerea de boli, atunci prevenirea si tratamentul nu sunt de dorit. Daca prevenirea se poate realiza, atunci tratamentul nu va mai fi necesar!

Nu trebuie sa cunoastem boala, trebuie sa cunoastem cauzele cu toate aspectele lor pentru a preveni sau trata „bolile”.

Cauza este constanta, mereu prezenta, si întotdeauna aceeasi. Numai efectele si obiectul asupra caruia actioneaza se schimba si schimbarile sunt de cele mai multe ori inconsistente. Pentru a prezenta: o afectiune a stomacului se manifesta mai întâi prin iritare, apoi inflamare, ulceratie, si în cele din urma cancer. Nu toate cazurile respecta acest grafic, numai putine cazuri ajung la ulcer si chiar si mai putine ajung în stadiul de cancer. Multe apar din cauza unor cazuri de otravire alimentara, indigestie si în cele din urma boli cronice. Multi americani sufera de simptomele indigestiei, care includ un reflux de aciditate, balonare, indigestie, diaree si/sau constipatie. Calea cea mai adecvata de a studia bolile este de studia sanatatea si fiecare influenta favorabila sau nefavorabila asupra continuarii acesteia. Orice stimul ce reduce energia devine un factor al bolii. Boala nu poate fi propria ei cauza si nici nu se poate vindeca singura si cu siguranta nu se poate preveni singura! 
Descoperirea mea cu privire la TOATE bolile este ca– acidoza este cauza acestor boli, acumulare de acizi putin câte putin, picatura cu picatura. La început, am specificat ca drojdia si mucegaiul sunt cauza generala a bolilor. Apoi am decis ca nu acesti factori afecteaza organismul, dar organismul este însa sensibilizat. Dar stati putin, sensibilizarea nu este o boala, bolile trebuie sa fie provocate de acizii metabolici. Ca urmare a multi ani de cercetare am descoperit ca acidoza localizata sau sistematizata este adevarata cauza a tuturor bolilor si aceasta este autogenerata. Si daca bolile sunt cauzate de acizi autogenerati, atunci care este cauza autogenerarii? Raspunsul se gaseste în întelegerea naturii materiei, cum se organizeaza si se dezorganizeaza aceasta. Am realizat ca trebuie sa fie o perturbare fizica sau emotionala pentru a organiza materia înainte de a avea loc dezorganizarea. Si când materia începe sa se dezorganizeze,aceasta da nastere acizilor autogenerati. Acest lucru este adevarat pentru toata materia!
Pentru a demonstra, luam o rana fizica provocata la o încheietura care deseori se complica cu simptome ale
reumatismului. Reumatismul, înainte de rana era în mod potential în sânge sau/si în tesuturi. Ce schimbare a avut loc în materie, în urma ranii, a socului, schimbare ce a putut provoca febra? Nu puteam întelege pâna când „Teoria acidului” mi-a sugerat, dupa care cauza bolii a devenit clara pentru mine. Numesc aceasta paradigma, valabila pentru TOATE bolile, „Ciclul neechilibrului”. Puteti citi despre „Ciclul neechilibrului” în cartea mea, „Sick and Tired, Reclaim Your Inner Terrain”.

În câteva cuvinte, fara acidoza nu pot exista boli si astfel NU EXISTA CANCER!

Este de asemenea adevarat ca fara acidoza NU EXISTA DURERE! De aceea, durerea înseamna acid si acidul înseamna durere. Stiam ca produsele rezultate din dezorganizarea celulara si a metabolismului sunt toxice, si ca singurul motiv pentru care nu suntem otraviti de aceste substante este acela ca acestea sunt eliminate la fel de repede precum sunt produse.
Dupa acea am descoperit ca acidul era mai întâi retinut în sânge si apoi în tesuturi, unde exista o bariera contra eliminarii. Dupa aceea, cauza blocarii trebuia sa fie determinata. Cu trecerea timpului, am aflat cauza tuturor bolilor si îmbolnavirilor. Stiam ca, atunci când avem energie normala functiile organice erau normale. Dupa aceea a venit descoperirea conform careia enervarea cauza o blocare în procesul de eliminare. Evrika! Cauza TUTUROR bolilor si a îmbolnavirilor este ACUM descoperita! Enervarea duce la blocarea eliminarii tuturor derivatilor toxici –ACIZI – proveniti din dezorganizare celulara si metabolism.

Retinerea ACIZILOR metabolici este prima si singura cauza a bolilor si a îmbolnavirilor!

Dupa 25 de ani de cercetari am descoperit ca organismul uman este alcalin ca si concept, dar acid ca si functii. Atunci când retinem acizi metabolici în tesuturi si în organe, începem sa ne îmbolnavim si sa murim. Daca eliminam acizi metabolici din tesut si din organe putem trai mult si sanatos fara grija bolilor sau a îmbolnavirilor!

Unul dintre primele lucruri ce trebuie facute pentru a scapa de asa numitele boli este sa scapati de tot acidul retinut în corp. Din cauza acestei stari a sângelui si a tesuturilor, bolile pot exista. Infectia provenita din afara, medicamentele si intoxicatia cu alimente pot omorî, dar daca nu o fac, acestea vor avea o viata scurta în organismul uman care nu este sensibilizat si acid. Dimpotriva, otrava va persista în organism pâna când acidul va fi eliminat. Atunci, si numai atunci,eliminarea acidului va îndeparta toate urmele infectiei venite din afara.

Infectia sifilitica este în principal un subiect acid transformat în virus de catre tratamentul conventional. Acelasi lucru este valabil pentru HIV/SIDA. Aceasta asa numita infectie este cea mai neimportanta din trio. Adaugati frica(situatii false ce par reale) si o alimentatie necorespunzatoare si avem de a face cu un simptom complex, justificând astfel tot ceea ce profesionistii scriu si vorbesc cu privire la boala. Îndepartati acidoza, medicamentele excesive si consumul josnic de alimente si mai ramân foarte putine. Ce mai ramâne în organism poate fi cu usurinta eliminat de mama natura.
Cercetari stiintifice sunt desfasurate în mod constant pentru a încerca sa se descopere cauza bolii. Conceptia despre boala este ca aceasta este individuala. Aici cercetatorii se întâlnesc cu propriul Waterloo. Toate asa numitele boli sunt complexe de simptome ce sunt în continua crestere din cauza crizelor repetate de acidoza.
Acestea nu au o existenta independenta! Imediat ce aciditatea este controlata simptomele dispar, exceptie face situatia în care un organ a fost fortat catre degenerare de catre nenumarate crize. Chiar si schimbarea organica, atunci când organul nu este distrus, va reveni prin corectarea vietii si prin eliminarea adevaratei cauze-criza de acidoza latenta în cadrul tesutului!

Toate simptomele asa numitelor boli au o singura origine. Toate bolile sunt de fapt UNA singura! Unitatea în toate lucrurile este planul naturii. Politeismul a disparut si tot ce are legatura cu el sau care provine din el trebuie sa dispara.
Astfel, exista numai o singura boala, si ACUM un singur tratament. Singura boala este supra aciditatea sângelui si a tesuturilor din cauza unui mod anormal de a trai, a mânca si a gândi. Tratamentul este de a va alcaliniza corpul si de a îl umple de energie. Puteti mânca cât de mult si cât de des doriti cu conditia ca alimentele sa fie verzi si pure. Supele ce se gasesc în cartile noastre, precum supa de broccoli, supa de spanac, supa bogata în zinc sunt ideale pentru acest program. De asemenea, trebuie sa luati suplimente nutritionale în timp ce beti cel putin 4 pâna la 6 litri pe zi de lichide verzi sau alcaline.
Începeti treptat prin consumul de 1 litru de lichide verzi si cresteti pâna ajungeti la 6 litri pe zi.
Dupa ce ati terminat programul de lichide de 10 pâna la 14 zile puteti introduce alimente solide în dieta dumneavoastra, dar acestea trebuie sa fie cât se poate de verzi si de alcaline. Pe lânga supele de legume eu sugerez si legume înabusite precum si o multime de salate. Asigurati-va ca folositi numai lamâie sau ulei de calitate superioara pentru salate. Un alt sfat este sa folositi ulei de masline sau de in. Va sugerez sa folositi un minim de 5 pâna la 6 linguri de ulei pe zi.

În concluzie, lumea medicala a cautat un remediu pentru a vindeca bolile sau cancerul, omitând lucrul cel mai evident, faptul ca natura nu are nevoie de nici un remediu – ea are nevoie doar de o oportunitate pentru a îsi manifesta puterea de auto vindecare.

Remedii! NU exista remedii! Subconstientul construieste sanatate sau boala conform
COMENZILOR NOASTRE sau CERERILOR NOASTRE. Daca trimitem impulsuri de iritare,
nemultumire, nefericire, ura, invidie, egoism, lacomie,dorinta si cea mai mare dintre
toate, MÂNDRIE, subconstientul se creeaza conform ORDINULUI NOSTRU!

Adevarul este ca nu avem nevoie de nici un Doctor. Trebuie sa ne dam singuri putere de a realiza o reconciliere între creatorul subconstient si noi însine. Ceea ce avem nevoie este sa învatam despre controlul de sine, despre respect, echilibru si relaxare! Si când aceste impulsuri sunt trimise prin intermediul nervilor catre creatorul subconstient vom începe sa primim imagini a unui om ideal, pâna când o abordare aproape de perfectiune este atinsa.

Îmbolnavirea si boala, inclusiv simptome ale cancerului, tumorilor, diabetului, sclerozei multiple, lupus, HIV/SIDA, depresiei, hipertiroidismului, sindromului Wilson, durerii de încheieturi, sindromului de oboselii cronice, crampelor musculare, alergiilor (la mâncare), astmului, bronsitei, racelilor dese, hipoglicemiei, reactiilor alergice la orice substante chimice, poftei de mâncare, indigestiei, încheieturilor inflamate, insomniei, gazelor, balonarii, intestinelor iritate, pneumoniei, ulcerului, crampelor intestinale si stomacale si chiar ale pierderii de memorie, reprezinta punctul culminant al anilor de abuz în ceea ce priveste nutritia si al anilor de eliminare proasta a acizilor. Nu ne îmbolnavim, ci ne îmbolnavim singuri!

Cel mai puternic program pentru aceste efecte negative este de a elimina acizii din sânge si din tesuturi cu ajutorul unui stil de viata alcalin si cu o dieta potrivita. Sunteti autorul si constructorul zilei de mâine si nu trebuie sa platiti un doctor, un avocat, un preot, un bancher pentru a va spune ce vi se va întâmpla mâine. Nimic nu se va întâmpla. Inevitabilul va veni. Veti mosteni roadele muncii de azi.

Sper sa gasiti aceste gânduri si sugestii de ajutor…atunci când veti avea de-a face cu simptome, fie ele fizice, psihice, emotionale sau spirituale.

Cu dragoste si lumina vindecatoare,
Dr. Robert O. Young

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu